13 mai 2012

Candidatii si Campania Electorala

Oficial Campania Electorala a inceput pe data de 11 mai 2012 pentru alegerile locale.Neoficial aceasta a inceput insa demult.
Pe data de 11 isterie totala.Brusc toti candidatii "care conteaza in sondaje" au inceput sa apara pe panotaj stradal,ziare,televiziuni sau radiouri.

 Asta inseamna ca stimatii candidati sunt oameni instatariti ca doar nu si-au luat credit bancar sa isi sustina financiar campania electorala, una nu foarte ieftina. Ganditi-va doar cam cat costa inchirierea unui panou stradal sau bannerele care sunt montate pe cladiri, de la costuri de productie pana la montaj si chiria locatiei. Si alti bani se vor duce pe spectacolele de sustinere in care trupe de muzica usoara si populara nu vor tine cu siguranta cont de ce culoare are politicianul atata timp cat banul are una frumoasa.
Si pentru ca Facebook este la putere majoritatea candidatiilor au pagini oficiale, unde normal asteapta cat mai multe like-uri ( asta nu inseamna ca se contorizeaza in ziua votului).
Cu siguranta ati observat ca in perioada aceasta toti candidatii sunt mult mai sociabili,iti zambesc,iti vorbesc frumos de parca ar fi cei mai buni prieteni si concetateni ai dumneavoastra. Tot comportamentul acesta se va schimba cu siguranta dupa ziua votului.
Asadar candidatii daca au avut atatia banii pentru campania electorala inseamna ca sunt oameni instariti iar dupa alegeri toate bugetele locale si judetele vor fi gestionate strict in folosul comunitatilor locale si judetene.

Am selectat cateva afise din campania electorala 2012 asta ca sa vedeti inventivitate unor candidati.
Si grjija mare, politia e cu ochii pe voi !!!