16 mai 2012

Cu ochii pe BAC

Nu mai este mult pana cand o sa inceapa Bacalaureatul 2012. Dupa experienta de anul trecut "stresul" din randul elevilor este maxim. Majoritatea se intreaba daca se vor mentine acele celebre camere. Ce e drept, cum in ultima vreme se schimba saptamanal Ministrul Educatiei nu mai sti ce sa crezi.

Daca e sa ne luam dupa declaratia Primului Ministru domnul Ponta "ochiul Big Brother" - camerele vor fi active si anul acesta." Bacalaureatul din 2012 se va desfasura conform regulilor din 2011, inclusiv cu camere de supraveghere. Ramane exact sistemul de anul trecut. Inclusiv cu faimoasele camere de luat vederi .Eu urasc si detest frauda, si furtul, si tot ce se poate face ca sa nu existe frauda si furt, o sa facem", a declarat primul-ministru pentru ProTv.
Trist insa este faptul ca rezultatele de la Testele de la simularea examenului de Bacalaureat de anul acesta nu sunt deloc imbucuratoare. Bine, daca stam sa ne gandim acum vreo zece ani simularea asta nu exista, ce e drept nici Google nu cred ca exista atunci, asa ca de ce sa nu simulam si noi.Problema e ca, cu tot cu cimularea aceasta, elevii si anul trecut au cam simulat si la BAC.
Dar sa revenim la simularea de anul acesta - dezastru in mai multe licee. In mai multe licee din tara
promovabilitate 0. Niciun elev din aceste scoli nu a reusit să obtină media 6.

Daca nu sunteti Olimpici ( statut special pentru acestia si in acest an pentru ca vor da bac-ul la sfarsitul lui mai) mai aveti timp de invatat. Deci puneti burta pe carte, picioarele in apa si concentrare maxima.
Caci daca pe langa ce invatati in perioada acesta mai aveti si putin noroc s-ar putea sa aveti  o surpriza placuta .

Bafta si spor la invatat.