10 iunie 2012

Gestul de a vota

Astazi este ziua decisiva pentru cei care s-au inscris in cursa electorala pentru functiile de Primar,Presedinte de Consiliu Judetean, Consilieri judeteni si Consilieri locali.  A fost una dintre cele mai patimase campanii electorale care in multe localitati a depasit cu mult limita elementarului bun simt.
Cei care ne vor conduce de luni incolo urbea in care traim, sunt cei pe care i-am vazut de multe ori salutandu-ne si indemnandu-ne sa le oferim votul. Ei sunt cei care ne-au promis ca ne vor asfalta drumurile, ne vor face mai multe parcuri, transport gratuit pentru pensionari, vor atrage investitii, vor creea locuri de munca, si cate si mai cate.
De 20 de ani sunt cam aceleasi promisiuni si poate datorita faptului ca multe au ramas numai la stadiul de promisiuni rata de participare la vot a fost din ce in ce mai scazuta la fiecare alegeri.In 1989 insa , cei care au murit la Revolutie au crezut in puterea fiecaruia dintre noi asupra conducatorilor prin "vot".
Este de datoria noastra sa mergem si sa votam.Este de datoria fiecaruia dintre noi sa aratam ca avem putere, ca nu suntem pasivi la ceea ce se intampla langa noi.

Astazi voi aveti puterea deci... mergeti la VOT