26 iunie 2012

Gesturi de vedeta

Plecand de la fraza ce circula pe retelele de socializare citam: " Fetele bune ajung in Rai, fetele rele ajung unde vor ele..." dezvoltam subiectul gesturilor pe care le fac vedetele pentru a ramane in atentia fanilor.
Fetele cuminti nu prea mai au sorti de izbândă în showbiz-ul zilelor noastre.
 
 Cântăretele cu succes la public recurg la gesturi scandaloase în timpul concertelor. Astfel, Rihanna si Lady Gaga au luat exemplul Madonnei si mimează masturbarea în toiul concertelor.
Fergie de exemplu se misca extrem de lasciv cu  dansatorii ei sau cu colegii de trupă. Iar Beyonce poarta costume sumare si adopta pozitii provocatoare.
Unul dintre cele mai recente gesturi de acest gen a fost facut de Madonna, cântăreata în vârstă de 53 de ani a sustinut un concert la Istanbul, Turcia, în fata a peste 55.000 de oameni, iar în timpul piesei "Human Nature", vedeta si-a dezgolit unul dintre sâni.
Vedeta s-a întors apoi cu spatele la public si si-a descheiat fermoarul pantalonilor, apărând din nou cu fata spre ei cu mâna în pantaloni. Imediat după ce si-a încheiat fermoarul pantalonilor, Madonna a început să cânte piesa "Like a Virgin".