21 iunie 2012

Imbracate sau dezbracate ?

Femeile nu se imbraca pentru a-i impresiona pe barbati, ci se imbraca pentru ele. Daca ar fi dupa barbati, ar trebui sa umble goale mereu.

Asta scria o domnisoara zilele acestea pe Facebook. Sa fie asa sau nu? Dilema ...
Sinceri sa fim si Shakespeare a avut o dilema, to be or not to be ... Sa se fi referit tot la femei?

Era o vreme, demult ce-i drept, când o simplă gleznă era îndeajuns ca să stârnească imaginatia unui bărbat si să-i înfierbânte sângele în corp. Era ca si cum, pornind de la acel centimetru pătrat de piele feminină, mintea lui tesea o întreaga poveste. O poveste cu trăiri, forme, soapte si experiente noi. 
Totusi există astăzi o tendintă ca femeile să se dezgolească indiferent de statut, locul în care merg, scop, frumusete, vârstă, etc…
Pozele de pe site-urile de socializare debordează atâta goliciune si intimitate că te apucă si plânsul si râsul deodată.
O femeie îmbrăcată lasă loc imaginatiei, păstrează acea doza de mister si te face să visezi. Conturul sânilor care se vad printr-o cămasă, coapsele care se ascund sub o fustă neagră sau forma fundului acoperit de un palton. Toate aceste întrebări si zvâcniri sunt pierdute în momentul în care o vezi dezbrăcată. Aura aceea misterioasă dispare si intră în scenă palpabilul, moment în care treci la etapa următoare.