7 mai 2013

A FI POZITIV…Eu numesc asta si terapie prin zâmbet. 

În ultimii ani am constat că persoanele vesele, împăcate cu sine și cu cei din jur, nu au cum să atragă negativitatea. Aceste persoane cred în Dumnezeu, în frumos si într-o viață de calitate. Ambițioase sau nu, am remarcat că întâi de toate se străduiesc să se gândească la ceea ce au și să lupte frumos pentru ceea ce nu au. Sunt de acord cu ideea că viata ne tratează exact așa cum o tratăm noi și că nicioadată nu ne va da mai multe decât putem duce. 


  Sunt convinsă că secretul fericirii este gândirea pozitivă. De obicei cea mai bună ascunzătoare este la vedere, adică la îndemâna oricui.  Nu susțin că e simplu, pentru că aici intervin gândurile, frustrările care de multe ori nici nu le cunoaștem cauza, lucruri nerezolvate din trecut. Dacă reusim cu adevărat să ne împăcăm cu trecutul, avem toate șansele să ne iubim prezentul și să adorăm viitorul.

 A fi pozitiv înseamnă a trăi frumos și a trăi frumos este cu sigurantă să ne facem fiecare zi frumoasă, să ne bucurăm cu adevărat de clipe, de oamenii din jur, de munca pe care o facem, de o carte sau de un film bun, de SUFLETUL, TRUPUL si MINTEA noastră, fără a uita să avem grijă de ele!

autor: Vanessa D. Maris