17 septembrie 2016

De ce sa cauti un loc de munca pe internet

In zilele noastre este dificil ca un student abia iesit de pe bancile scolii sa isi gaseseca un job. Anul acesta am terminat facultatea, iar profesia mea este inginerie. Parintii m-au ajutat in timpul facultatii cu cheltuielile, insa acum as vrea sa ii rasplatesc pentru eforturile depuse si mai ales sa fiu responsabil si sa ma descurc singur, asa ca m-am gandit sa aplic pentru un loc de munca. La inceput mi-am intrebat cunostinele si prietenii daca stiu sau au auzit de un loc de munca pentru mine, s-au interesat si parintii pentru mine la diferite firme si cunostinte, insa rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor mele. Timpul trecea, iar eu tot fara loc de munca eram. Cu totii stim ca viata este scumpa, cheltuielile sunt mari, parintii nu mai faceau fata sa acopere cheltuielile, iar eu imi doream sa pot face fata acestei situatii cu scopul de a-mi gasi un loc de munca stabil intr-un mod facil.

Intr-o zi, in care disperarea ajunsese la cote maxime, cautand pe internet, pentru ca toti stim ca traim in era tehnologiei avansate, am dat de locuri de munca Deva , unde, print-un mod facil am gasit o varietate de joburi din partea multor angajatori din judet. 

Cu siguranta pentru toti este cel mai usor mod de a aplica pentru un loc de munca, internetul este cel mai accesibil mod de a afla informatii de actualitate din orice domeniu, iar mie mi-a oferit sansa de a aplica pentru mai multe joburi la doar un click distanta. Cred ca daca nu ar fi existat aceasta posibilitate, nu as fi gasit intr-un timp atat de scurt locul de munca droit, in sensul ca as fi pierdut foarte mult timp cautand anunturi prin ziare sau direct la angajatori, pentru asta trebuind sa te deplasezi pentru a-ti cumpara ziarul sau a merge pe la firme si a inreba daca doresc sa angajeze personal. Timpul este un factor esential, nu imi permiteam sa il pierd pentru ca da, timpul inseamna bani, iar aplicarea online pentru un job inseamna timp redus, mi-a oferit comoditate, facilitate si diversitate in gasirea locului de munca droit.

Acum lucrez, imi ajut familia si recomand tuturor modalitatea cea mai simpla si anume cautarea unui joc online.