1 octombrie 2016

Traiesc


"Problema"noastra a tuturor nu e sa gasim solutii la cum sa ne indeplinim visele, ci doar sa credem in ele, sa ne focusam asupra a ceea ce stim sigur ca ne dorim(nu doar vagi idei) iar apoi sa fim atenti la oportunitatile care ni se ofera spre indeplinirea lor. Sa fiu sincera, mi-a luat mult sa ma gandesc daca va merita cat de putin sa postez deschis, ca si cum as vorbi la propriu despre cum inteleg eu lumea. Nu toata lumea o intelege la fel, firesc, insa cred ca exista acolo un conector. M-am gandit de asemenea ce vor spune prietenii, colegii de la facultate sau de la munca despre asta, cum ma vad ei si cum defapt "las sa se vada", dar sincer, de un an, de cand am mai fost pe-ici, pe-colo, mi-am dat seama ca orice cred ca "detin" bun si pot sa ofer, vreau sa o fac! Toate m-au schimbat si am putut vedea schimbarea. E ca atunci cand visezi, dar esti constient de vis.


Ei bine, nu prea stiam eu cum sta treaba cu toate "filosofiile" astea. Am avut noocul ca am fost doar... curioasa! Curioasa cu mine de la distanta.Asteptand cuminte, in tacere,nefacand absolut nimic decat sa observ ce mi se intampla. Ca si cum te-ai privii pe tine zilnic, din afara ta, si ai vedea cum se vede. Ca si cum ai petrece timp, non-stop tu cu tine, desii paradoxal nu ai timp nici macar unghiile sa ti le faci, sau sa te pensezi pentru ca defapt muncești 17-18 ore pe zi sa Îți atingi un vis. (Nu am zis ca e de ajuns sa Îți dorești. Am zis ca atunci când se ivește o oportunitate de a Îți îndeplini un vis, fii pe faza si acționează! Poate o sa ți se para al dracu de greu și de imposibil, dar cu siguranță e soluția cea mai rapida sa ajungi la ce ti-ai dorit. Nu vei găsi satisfacție mai mare, după!:) ei uite, Asa ma simt eu! Si crede-ma, e minunat! Cred ca am inceput sa ma redescopar. Si e minunata senzatia sa te redescoperi mereu. Si mai uimitor de atat, mi-am dat seama, ca oriunde m-as duce, oameni care cred in credintele lor exista si oricat de indirect, acei oameni te ajuta sa te redescoperi. Si stii ce? Ii depistezi relativ simplu. De obicei, vin ei la tine!

 Priveste-te Pe tine insuti si tot ce e in jur. Redescopera soarele, redescopera natura, redescopera orasul in care stai de mult si ai vrea atat de mult sa pleci! Redescopera-l atat de simplu, cand te plimbi pe strazi, vezi de obicei, aceleasi cladiri si probabil tendinta e sa privesti in jos, plictisit. Eu zic ca ar trebui sa incerci sa vezi ceva nou in tot ce te inconjoara! Minuneaza-te de orice poate parea nou pentru ochiul tau si simte-te intr-un loc nou daca iti doresti sa vezi mai mult decat atat! Pacaleste-ti mintea continuu(ca tot vorbeam de imaginatie) si vezi ce se intampla! Nu ma cunosc multe persoane de aici, dar incerc pe cat de mult sau putin pot ca aceasta postare sa fie pentru orisicine vrea sa o citeasca ca pe o lectura.

Cuiva i-a luat ceva timp sa scrie asta si sa se gandeasca ce vrea sa transmita, cand defapt e in intarziere cu tot ceea ce are de facut pentru "a prinde" avionul spre California,peste cateva ore.. Doar apreciza lucrurile mici ca acesta(de exemplu), care vin asa de usor din orice directie! Fii curios! Cauta mai mult! Open your eyes man, take a wish, keep focus on it and feel it! Asa am inceput si eu si nu sunt deloc nemultumita... :D  Daca ajuta, considera ca nu eu am scris asta, caci oricum nu stiu sa scriu posturi tip Blog.


Anca Rosu