15 septembrie 2017

Zboruri

Nu stiu cati dintre voi v-ati dorit vreodata sa puteti zbura si sa va simtiti liberi pe cerul albastru, dar eu recunosc ca cateodata imi doresc sa pot zbura. Defapt, daca stau bine si ma gandesc cand eram copil imi imaginam mereu ca candva o sa zbor. Nu stiam destinatia, dar simteam libertatea si placerea de a zbura.

Acum cand timpul a trecut si peste mine, ma regasesc de multe ori privind cerul si pasarile cum zboara.

Imi  place sa privesc păsările cum zboară...si de fiecare data am acelasi sentiment. Sentimentul ala de libertate, unul pe care nu il pot descrie exact, dar care stiu ca exista si ca daca închid ochii si imi întind mâinile il pot simti ...

Si uite asa, zbor de fiecare dată in alta parte si fara fără un traseu anume doar ca să simt vântul, sa vad bucuria oamenilor si sa să simt mirosul unei flori parfumate sau poate a unei mâncăruri aromate.


Ce e fain in zborurile mele ca pot sa imi aleg trăirile si intesitatea lor, ca pot sa ma bucur de libertate, de mare , de munti, de apa, de uscat, de oameni, de animale, de vietati.... ca pot sa zbor la nesfârsit si ca nimeni si nimic nu ma poate opri.

Ce daca nu sunt o pasăre? Pot sa ma bucura  de priveliștea ei si sa zbor impreuna cu ea ...sa ating cerul albastru,  sa ma bucur de atingerea pufoasa a unui nor  si sa să simt asa ca in în versurile lui R. Kelly din " I belive I can fly / I belive I can touch the sky".
Stiu ca poate pare o nebunie, dar cand timpul si vremea va permite priviti o pasăre cum zboară, apoi închideți ochii si zburati! Da, zburati si voi! Vizualizați lucruri care va sunt dragi in zborul vostru, iar libertatea si bucuria va fi cu voi!

Mie imi place sa urmăresc pescarusii la mare,  dar ma bucur la fel de mult intr-o pajiste la munte de o pasăre pe cerul albastru ...e timpul să ne dăm răgaz sa zburăm si sa ne simtim bine ...lasati-va plimbati acolo unde mintea va ca duce! Si zambiti ori de câte ori vedeti ceva ce va e drag si va place!

Relaxati-va zburand si viata voastră va prinde aripi nestiute si neasteptate!

autor : Adela Polverea